Přirozenou cestouO násNáš týmFotogalerie a videaAktualityNapsali o násPodporují násMasážeZásilkovnaKontaktDoporučujeme
Kontakt
Přirozenou cestou s.r.o.

Otevírací doba
po-pá 9-18
so 9-12

Provozovna:

Přirozenou cestou - bylinky, aromaterapie
Dolní náměstí 8/9
779 00 Olomouc
tel.: 585 229 777
mob.: 773 200 602

prirozenoucestou@email.cz

Facebook
 
     

Aktuality


Akce Sonnentor

Jste nadšenci do Sonnnentoru? Máme pro vás super akci, při nákupu nad 500Kč vám odečteme slevu 10 %. Platí na veškeré zboží právě od této firmy. Akce probíhá od 17.4. a platí do 26.4. Tým Přirozenou cestou.

Originální čaj čtyřka

Znovu u nás na prodejně náš originální čaj "čtyřka" - malý pozdrav pro vaše přátelé s motivem Olomouc. Uvnitř najdete, 4 bylinkové čaje. Hezký den vám přeje Filip.

Na Velký pátek a Velikonoční pondělí máme zavřeno

Na Velký pátek 29.3. a Velikonoční pondělí 1.4.2024 máme zavřeno. Užijte si s přáteli a s rodinou prodloužený víkend. Přejeme vám hezký den, tým Přirozenou cestou.

Školení v Sonnentoru

Ve středu 6.3.2024 se účastníme celá firma školení v Sonnentoru Čejkovice, a proto bude celý den zavřeno. Jedeme se podívat na nový areál a pozdravit známé. Přejeme vám krásný den, tým Přirozenou cestou.

Mixit Crunchies - Malinové čokohrudky s mandlemi a narozeninový mix

Chystáte svému blízkému narozeniny a přemýšlíte, co mu udělá radost? Nabízíme vám dva produkty od firmy MIXIT.cz - NAMÍCHEJ SI SVOJE MÜSLI, které se hodí na narozeninovou párty. Narozeninový mix, ve kterém najdete např: křupavé jahody, maliny, banán, mini sušenky v čokoládě nebo křupavé preclíky v bílé čokoládě s vanilkou. V Mixit Crunchies - Malinové čokohrudky s mandlemi si vychutnejte prémiové bílé čokolády a chuť osvěžujících malin s nasekanými mandlemi a křupavými crispies. Neváhejte a kupte, párty může začít. Těšíme se na vás, tým Přirozenou cestou.

 

Mixit preclíky - Mléčná čokoláda preclíky

Další novinkou od firmy MIXIT.cz - NAMÍCHEJ SI SVOJE MÜSLI jsou “Mixit preclíky - Mléčná čokoláda preclíky“. Dejte si se svou rodinou v pohodlí domova. Najdete v našem obchůdku a piknik může začít. Přejeme vám hezký víkend, tým Přirozenou cestou.


 

Ovocné Mixies - přírodní želé bonbony

Novinka! Od firmy  MIXIT.cz - NAMÍCHEJ SI SVOJE MÜSLI “ Ovocné Mixies - přírodní želé bonbony“, jsou bez umělých přísad a plné ovoce. Sám jsem je chutnal a jsou výborné. Vezměte s sebou dětem a známým a uvidíte sami. Jsou prostě skvělé. Budeme se na vás těšit. Přeji hezký den Filip.

Další novinky od firmy Khadi - přírodní kosmetika

Přestavujeme vám další dvě novinky od firmy Khadi - přírodní kosmetika. Dlouhotrvající, syté a naprosto přírodní rostlinné barvy na vlasy. Rozšířili jsme nabídku o červenohnědý odstín Mahagon a přípravek Color prep na lepší obarvení vašich stávajících vlasů. Přijďte k nám zakoupit a vyzkoušet tyto nové produkty. Těšíme se na vaši návštěvu. Tým Přirozenou cestou.

Nový kondicionér od firmy Khádi - přírodní kosmetika

Představujeme vám novinku od firmy Khádi - přírodní kosmetika  - nový kondicionér -„RŮŽE REVOLUTION elixír kondicionér – reparační“. Doplňuje sadu výborných šampónů. Vyzkoušíte? Těšíme se na vaši návštěvu, tým Přirozenou cestou.

Domací linecké kolečka

Přijďte si koupit a ochutnat vynikající domácí linecká kolečka z poctivého másla, vajec, mouky a cukru od soukromé cukrářky. Těšíme se na vás tým Přirozenou cestou.

Velikonoční jazýčky

Velikonoce se blíží a máme pro vás novinky mléčné čokoládové velikonoční jazýčky a čokoládové jazýčky kocoura Mikeše. Přijďte si vybrat do našeho obchůdku. Těšíme se na vás, tým Přirozenou cestou.


 

Londýnský autobus

Chystáte se s přáteli do Londýna? Zatím vám to časově nevychází? Nevadí, můžete zasnít při šálku čaje. Máme pro vás novinky edici čajů v dárkovém boxu v podobě Londýnského autobusu. Najdete v něm tři čaje: Neodolatelný Darjeeling, Rozkošná Mary Grey a Silný Assam. Provedou vás třemi důležitými zastávkami naší řady černých čajů. Šťastnou cestu! Hezký den vám přeje tým Přirozenou cestou.

Domácí linecké koláčky

Další várka čerstvého lineckého je v našem obchůdku, Zastavte se, rychle mizí. Těšíme se na vás, tým Přirozenou cestou.

Mycí olej THEA na oslabené vlasy

Představujeme vám nový regenerační mycí olej na vlasy Thea pro podporu narušené struktury vlasů a obnovy přirozeného lesku vlasů od Karla Hádka. Najdete ho v našem obchůdku, vyzkoušejte na vlastních vlasech. Těšíme se na vás tým Přirozenou cestou.

Nová zaměstnantkyně

Tento týden nastoupila nová zaměstnankyně Kamila Machová. Rychle se učí a je moc šikovná. Přeji hezký víkend, tým Přirozenou cestou.