Přirozenou cestouO násNáš týmFotogalerie a videaAktualityNapsali o násPodporují násMasážeZásilkovnaKontaktDoporučujeme
Kontakt
Přirozenou cestou s.r.o.

Otevírací doba
po-pá 9-18
so 9-12

Provozovna:

Přirozenou cestou - bylinky, aromaterapie
Dolní náměstí 8/9
779 00 Olomouc
tel.: 585 229 777
mob.: 773 200 602

prirozenoucestou@email.cz

Facebook
 
     

O nás

Nabízíme služby a produkty které chutnají, voní a přinášejí lidem kondici i radost. Těšíme se na vás, když nás navštívíte v Olomouci na Dolním náměstí č.8/9.

Jsme integrační sociální firma z Olomouce a uznaný zaměstnavatel osob se zdravotním postižením. Poskytujeme náhradní plnění. 

Sociální firmou jsme od roku 2011 a od začátku bylo naším záměrem podnikat se sociálním prospěchem. Naplňujeme principy sociálního podniku:

1. Sociální princip
Jsme integrační sociální podnik, provozujeme aktivity prospívající společnosti či specifické skupině (znevýhodněných) lidí, zaměstnáváme zejména osoby se zdravotním postižením a osoby pečující o osobu blízkou. Minimálně 40% zaměstnanců jsou osoby s nějakým znevýhodněním, v současnosti je to cca 80%. Zaměstnance zapojujeme do spolurozhodování na směřování podniku. Vytváříme kvalitní bezbariérové pracovní podmínky a zajišťujeme zaměstnancům rozvoj pracovních a osobnostních schopností formou psychosociální podpory, kurzů a školení.
 
2. Ekonomický princip
Minimálně 51% zisku používáme přednostně pro rozvoj sociálního podniku a pro naplnění veřejně prospěšných cílů, většina našich tržeb je realizována z prodeje výrobků a služeb, zajišťujeme schopnost zvládat ekonomická rizika, vykonáváme soustavně ekonomické aktivity.

3. Environmentální a lokální princip
V provozních i obchodních záležitostech uplatňujeme ekologické přístupy, nadstandardně hospodárné využíváme materiály a eliminujeme vznik odpadů, využíváme energeticky úsporné spotřebiče, třídíme plasty a následně je dáváme do sběrných nádob, používáme ekologické obaly, používáme ekologicky šetrné prostředky, apod. Přednostně uspokojujeme potřeby místní komunity a místní poptávky, využíváme přednostně místních zdroje, spolupracujeme se  sociálními podniky a s místními aktéry.